Шатернікова: Не очікувала, що Брієдіс настільки хороший боксер

Шатернікова: Не очікувала, що Брієдіс настільки хороший боксер

Укрінформ
Віце-президент Національної ліги профі-боксу України Аліна Шатернікова поділилася враженнями від латвійця Майріса Брієдіса після об'єднавчого бою за титули WBC і WBO у важкій вазі проти українця Олександра Усика.

Аліна Шатернікова зазначила, що не очікувала від латвійця настільки високого рівня опору, і що цей бій вказав Усіку подальший напрямок роботи.

"Це був бій, коли в серці йокало кожного раунду, кожного розвитку подій в рингу і кожного епізоду, коли то один боксер виглядав краще, то інший. За емоційної складової бій був фантастичний. Слава Богу, успіх виявився на боці українського бійця.

Я знала, що Брієдіс хороший боксер, знала, що він готовий функціонально дуже сильно, але я не очікувала, що настільки. Я в ньому побачила топового боксера, навіть не боксера, а бійця. У нього була видна максимальна концентрація, і кожну секунду він хотів створити незручності Усику. Він користувався його помилками. Напруга зашкалювала. Слава Богу, що так все скінчилося. Однак, ми розуміємо, що Усик переміг з мінімальним відривом. Дай Бог, щоб такі важкі поєдинки у нього зустрічалися не часто. Є до чого прагнути, над якими помилками працювати.

Те, що Олександр став другим після Володимира Кличка українцем, який об'єднав два пояси, - це подія боксу українського. Та й взагалі для іміджевої складової нашої країни, адже спортсмени у нас завжди відрізнялися бажанням бути кращими і перемагати. Чим більше у нас буде поясів і медалей, тим краще в цілому для української нації", - цитує Шатернікову XSPORT

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик (14-0, 11 КО) вийшов у фінал Всесвітної боксерської суперсерії (WBSS). У півфіналі WBSS він переміг латвійця Майріса Брієдіса (23-1, 18 КО) у 12-раундовому бою за рішенням суддів.

Читайте також: Тоні Беллью: Усик - ковток свіжого повітря для боксу

Суперник Усика і другий фіналіст турніру WBSS визначиться через тиждень в поєдинку між чемпіоном IBF Муратом Гассієвим і чемпіоном WBA Юньєром Дортікосом. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Фото: fotofact.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-