Усик vs Брієдіс: боксери востаннє зважилися перед боєм

Усик vs Брієдіс: боксери востаннє зважилися перед боєм

Відео
Укрінформ
У VIP фойє «Арена Рига», де в суботу пройде півфінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між Олександром Усиком і Майрісом Брієдісом, пройшла офіційна церемонія зважування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

В результаті проведеної церемонії були отримані такі результати - Олександр Усик - 90,4 кг, Майріс Брієдіс - 90,3 кг (в даній ваговій категорії боксерам треба вкластися у вагу до 90,72 кг).

Треба відзначити, що до і після церемонії Олександр Усик стояв, загорнувшись в український прапор. На невеликій прес-конференції український боксер сказав: «Я знаю, що у мене завтра є можливість об'єднати (чемпіонські - ред.) пояси. Це додає мені мотивації, тому що мені дуже подобається зелений колір (такий колір має чемпіонський пояс WBC, яким володіє Бріедіс - ред.)». На запитання, чому він так вірить в перемогу, Усик відповів: «Тому що я дуже багато працював».

Окремо Усик подякував фанатам, які приїхали на поєдинок і прийшли на церемонію. На зважування прийшла також мама боксера - Надія Петрівна. «Підтримка мами - одна із найважливіших!» - так український чемпіон підписав їх спільне фото на своєму акаунті у Facebook.

Читайте також: Де і коли дивитись бій Усик – Брієдіс

Очікується, що підтримати Усика в Ригу може приїхати до п'яти тисяч уболівальників з України. Бій відбудеться на "Арені Рига", що вміщує 10 300 глядачів.

Вечір боксу в Ризі стартує в суботу 27 січня о 19:15 за київським часом (збігається з латвійським). Дев'ять боїв андеркарту мають завершитися, орієнтовно після 23:00, після чого на ринг в 1/2 фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) вийдуть чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик і чемпіон WBC Майріс Брієдіс. Букмекери вважають фаворитом Усика.

Інтерв'ю з Олександром Усиком читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-