У Дружківці на Донеччині відкрили оновлений басейн

У Дружківці на Донеччині відкрили оновлений басейн

Укрінформ
У місті Дружківці на Донеччині після капітального ремонту відновив роботу басейн у стінах дитячо-юнацької спортивної школи міської ради. 

На відкриття цього спортивного об’єкту чекали з 2000 року, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.

Серед почесних гостей на захід завітали голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, Дружківський міський голова Валерій Гнатенко, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

"Сьогоднішнє свято - свідчення впровадження комплексної програми розбудови регіону. У минулому році в Дружківці запрацювала опорна школа, сьогодні відкриваємо басейн. Українець Дружківки має бути і розумним, і спортивним. Дуже хочу, щоб там, де є Україна і українці, жилось класно, жилось комфортно. Звичайно, я бажав би, щоб із цього басейну вийшли переможці найпрестижніших змагань, але не меншим досягненням стане виховання здорового майбутнього покоління", - наголосив Павло Жебрівський.

Читайте також: Українській збірній влаштували урочисті проводи на Олімпіаду

Додамо, що для відновлення басейну у Дружківці протягом 2016-2017 років на реконструкцію та капітальний ремонт було витрачено понад 5,1 млн грн: з державного бюджету - близько 2,4 млн, з міського - близько 2,7 млн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-