«Верес» передумав: заява з претензіями до каналу «Футбол» зникла з сайту

«Верес» передумав: заява з претензіями до каналу «Футбол» зникла з сайту

Оновлено
Укрінформ
Вчора тележурналісти заявили, що головного тренера звільнили через підозру у нечесній грі.

«Верес» спочатку зажадав від телеканалу «Футбол 1» спростування інформації про те, що колишнього головного тренера команди Юрія Вірта звільнили через підозри в нечесній грі. Але потім клуб вилучив відповідну заяву з офіційного сайту

В опублікованій заяві «Верес» вимагає оприлюднити джерела інформації і привести докази, або спростувати дану інформацію на ресурсах телеканалу.

Також наголошується, що клуб не має жодних підозр або претензій до Юрія Вірту щодо нечесної гри, а подібна інформація завдає шкоди як репутації «Вереса», так і самого тренера.

Але згодом цю заяву без пояснень вилучили з сайту та клубної сторінки на Facebook.

Читайте також: Юрія Вірта звільнили з «Вереса»

У поєдинку 19-го туру Прем'єр-ліги проти "Карпат" «Верес» вів з рахунком 2:0 вже після півгодини гри, але команда з Рівного втратила перемогу, пропустивши на 72-й і 87-й хвилинах.

Юрія Вірта звільнили через три тижні, при цьому керівництво клубу, за його словами, причини такого рішення не пояснило. Сам він також заперечує звинувачення в підозрілому характері матчу.

Нагадаємо, напередодні телеканал «Футбол 1» повідомив про те, що однією з причин несподіваного звільнення 43-річного фахівця став підозрілий характер матчу «Верес» - «Карпати» (2:2).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-