«Арсенал» і «Манчестер Юнайтед» обмінялися зірковими нападниками

«Арсенал» і «Манчестер Юнайтед» обмінялися зірковими нападниками

Укрінформ
Санчес поїхав у Манчестер, а Мхітарян – у Лондон. 

«Арсенал» і «Манчестер Юнайтед» завершили обмін чилійця Алексіса Санчеса на вірменина Генріха Мхітаряна. Деталі угод поки не розкриваються. Про це повідомляють офіційні сайти клубів.

Раніше ЗМІ писали про те, що Санчес укладе з «МЮ» контракт на 4,5 роки із зарплатою в 400 тисяч фунтів на тиждень. Мхітарян, в свою чергу, теж домовився про довгострокову угоду, за умовами якої буде одним з найбільш високооплачуваних гравців на «Емірейтс».

Також в ЗМІ впевнені, що обмін провели без додаткових доплат від будь-якої зі сторін, хоча спочатку «Арсенал» і вимагав за Санчеса 10 мільйонів фунтів.

Читайте також: Райола: "МЮ" не підпише Санчеса, поки Мхітарян не перейде до "Арсенала"

Переговори «МЮ» і «Арсенала» по Алексісу Санчесу почалися ще пару тижнів тому. Чилієць навідріз відмовився продовжувати контракт з клубом, тому «каноніри» вирішили використати останню можливість на ньому заробити. Зауважимо, що спочатку «Арсенал» намагався включити в угоду когось із гравців «МЮ». Спочатку це був Антоні Марсьяль, але коли «червоні дияволи» відмовили, «каноніри» зацікавилися Мхітаряном.

Нагадаємо, 29-річний Генріх Мхітарян грав за «МЮ» з 2016 року, а до того захищав кольори «Боруссії» (Дортмунд) і «Шахтаря».  29-річний Алексіс Санчес в попередніх сезонах був лідером «Арсеналу», але вже минулого літа вимагав трансфер. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-