Australian Open: Дьома і Костюк програли на старті парного юніорського турніру�

Australian Open: Дьома і Костюк програли на старті парного юніорського турніру

Укрінформ
Вікторія Дьома і Марта Костюк не змогли вийти до другого кола юніорських змагань на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.  

Українки в трьох партіях поступилися французько-японському тандему Лудміла Беншейх - Мана Кавамура - 6:0, 4:6, 5:10, повідомляє БТУ.

Перший сет Дьома і Костюк виграли лише за 17 хвилин, але вже в другому поступалися з рахунком 0:3. Вікторії і Марті вдалося скоротити розрив до одного гейму, двічі взявши подачу суперниць, але зрівняти рахунок в десятому геймі тенісистки не зуміли, хоча мали три брейк-пойнти.

На супер-тай-брейку Дьома і Костюк виграли три розіграші на подачі Беншейх і Кавамури, віддавши лише один свій, і повели 5:2, після чого програли вісім очок поспіль.

Читайте також: Світоліна обіграла Костюк і вийшла до четвертого кола Australian Open

Нагадаємо, що Костюк не виступає в одиночному розряді юніорського Australian Open. 15-річна Марта дебютувала у дорослому турнірі серії Великого шлема і стала наймолодшою тенісисткою з 1996 року, якій вдалося пройти до третього кола Australian Open. Дьома в свою чергу днем раніше здобула першу перемогу на подібних турнірах. 23 січня Вікторія боротиметься за місце в третьому колі юніорських змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-