Усик: Стиль Брієдіса трохи нудний, але я його поважаю

Усик: Стиль Брієдіса трохи нудний, але я його поважаю

Укрінформ
Український боксер з нетерпінням очікує свій черговий бій. 

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик розповів про майбутній бій в півфіналі World Boxing Super Series проти Майріса Брієдіса. Про це розповів сайту worldboxingnews.net.

«Як буду себе почувати в Ризі? Нехай Майріс Брієдіс про це думає, а не я. Все, що я знаю, це те, що мої співвітчизники приїдуть в Ригу, щоб підтримати мене.

Це буде великий бій і великий день в моїй кар'єрі. Це об'єднавчий бій. Мені подобається битися за трофей Мохаммеда Алі. У мене є пояс WBO, а у Брієдіса - WBC. Мені подобається зелений колір, а пояс WBC саме такого кольору, тому я не можу дочекатися, щоб вибороти його.

Читайте також: Усик: Брієдіс - небезпечний хлопець, він важить 91 кг і б'є з обох рук

Мені нема чого сказати про латвійця. Його стиль трохи нудний, але я його поважаю. Брієдіс - чемпіон світу, тому він повинен бути в порядку.

Я поважаю всіх своїх суперників. Я поважаю навіть Марко Хука, який погано відгукувався про мене і штовхнув на прес-конференції. Я знаю, що боксери витримують, щоб вийти в ринг. Це вимагає багато тренувань і роботи, і я завжди поважатиму це», - сказав Усик.

Нагадаємо, бій Усик – Брієдіс відбудеться 27 січня в Ризі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-