Усик: Брієдіс - небезпечний хлопець, він важить 91 кг і б'є з обох рук

Усик: Брієдіс - небезпечний хлопець, він важить 91 кг і б'є з обох рук

Укрінформ
Український боксер оцінив свого суперника у півфіналі WBSS.

Чемпіон WBO у важкій вазі Олександр Усик в Києві дав прес-конференцію перед півфінальним боєм Всесвітньої боксерської суперсерії проти Майріс Бріедіс. Про це повідомляє Sport Arena.

«Я абсолютно не звертаю уваги на те, що відбувається в інтернеті і ЗМІ, хто і які ставки робить на мене і на Майріса. Все станеться 27 числа в суботу ближче до півночі. Я просто робитиму те, що я люблю - боксувати, тому що вже скучив. Все-таки спаринги - це спаринги, а бій - це бій.

Брієдіс - небезпечний хлопець, він важить 91 кг і б'є з обох рук. У нього, напевно, більше контратакуючий стиль. Він любить зачекати, створити якусь свою атаку, щоб потім контратакувати. У нього більшість боїв закінчено достроково. Природно, це небезпечний хлопець, і потрібно бути максимально зосередженим в бою.

Читайте також: Бокс: Стали відомі гонорари Усика і Брієдіса за півфінал WBSS

Майріс справив на мене абсолютно позитивне враження. Простий, спокійний, адекватний хлопець. Не вискочка, як Хук, який говорив дурниці всякі. Я бачився з ним в Ризі, зробили тоді селфі. Нормальний хлопець», - сказав Усик.

Нагадаємо, півфінальний бій WBSS між чемпіоном WBO Олександром Усиком і володарем титулу WBC Майрісом Брієдісом відбудеться 27 січня в Ризі. Переможець бою об'єднає пояси, отримає путівку в фінал боксерської суперсерії і чек на 1,6 мільйона доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-