Фрістайл: Українець Абраменко – другий на етапі Кубка світу

Фрістайл: Українець Абраменко – другий на етапі Кубка світу

Укрінформ
Наш спортсмен майже гарантував собі олімпійську ліцензію. 

Український акробат Олександр Абраменко вперше за майже два роки піднявся на подіум на етапі Кубка світу. Він фінішував другим у Лейк Плесіді і тим самим фактично гарантував собі путівку на Олімпіаду. Про це повідомляє Sport Arena.

На попередньому етапі Кубка світу Абраменко фінішував сьомим, що дозволило йому «заскочити» на одне з останніх місць в попередньому списку тих, хто кваліфікувався на Ігри. На етапі в Лейк Плесіді Олександр і зовсім зняв всі питання. У кваліфікації він показав кращий результат, без проблем відібравшись в фінал.

У фіналі він стрибнув з третім результатом, відібравшись в суперфінал, ну а там поступився тільки кітаянцу Цзя Цзуньяну. Таким чином Абраменко посів друге місце, набравши в суперфіналі 123.45 очок.

Читайте також: Кубок світу з фрістайлу: Абраменко посів 7-е місце в Дір-Веллі і наблизився до олімпійської ліцензії

Цей подіум став для нього першим з лютого 2016 року, коли він зайняв друге місце на етапі в Дір-Веллі. Всього ж для Абраменко це восьмий подіум на етапах Кубка світу - і третя срібна медаль.

Друге місце принесло українцю 80 рейтингових очок. Тепер в активі Абраменко 158 очок і впевнена позиція в боротьбі за олімпійську ліцензію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-