Кубок світу з фрістайлу: Абраменко посів 7-е місце в Дір-Веллі і наблизився до олімпійської ліцензії

Кубок світу з фрістайлу: Абраменко посів 7-е місце в Дір-Веллі і наблизився до олімпійської ліцензії

Укрінформ
Аби поїхати в Пхенчхан українцю потрібно увійти в топ-10 на останньому етапі Кубка світу. 

Український акробат Олександр Абраменко завоював важливе сьоме місце на етапі Кубка світу в американському Дір-Веллі, тим самим зробивши важливий крок до завоювання олімпійської ліцензії. Про це повідомляє Sport Arena.

Абраменко показав третій результат в кваліфікації, але не зумів пробитися у вирішальний фінал, показавши сьомий результат (шестеро проходили далі) в першому фіналі. Цей результат приніс українцеві 36 очок - і дозволив йому увірватися в попереднє число учасників Олімпіади.

Тепер в активі Олександра 78 рейтингових очок і він займає 28-е місце в світовому рейтингу. По суті, це передостаннє вакантне місце для успішної кваліфікації на Олімпіаду. Однак відрив від найближчого переслідувача мінімальний, тому для Олександра все вирішиться на етапі Кубка світу в Лейк Плесіді, який відбудеться на наступних вихідних.

Читайте також: Український фристайліст Абраменко здобув друге «золото» на етапі Кубка Європи

Успішно виступила також акробатка Ольга Полюк - вона була восьмою в кваліфікації і дев'ятою в першому фіналі. Цей результат не дозволив українці вийти у вирішальний фінал, проте приніс їй 29 рейтингових очок. Тепер, за один етап до закінчення кваліфікації, Ольга знаходиться на 16-му місці в світовому рейтингу, і вже нічого не загрожує її кваліфікації на Олімпіаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-