Lifecell забезпечить зв'язок українських паралімпійців на Іграх-2018 у Пхьончхані

Lifecell забезпечить зв'язок українських паралімпійців на Іграх-2018 у Пхьончхані

Укрінформ
Український мобільний оператор Lifecell став офіційним цифровим партнером Національного паралімпійського комітету і забезпечить зв'язок нашої команди під час змагань чотириріччя - ХII зимової Паралімпіади-2018 у південнокорейському місті Пхьончхан.

Lifecell надасть 45 безкоштовних ліній та спеціальний тариф для спортсменів.  Відповідний меморандум було підписано у четвер, 18 січня, під час прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

Як зазачив на прес-конференції міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, цей "акт соціальної відповідальності" з боку компанії має послужити  прикладом для інших бізнесів, що працюють в Україні.

"Радий бачити, що бізнес відгукнувся на заклик підтримати паралімпійську збірну. Lifecell допомагає спортсменам і, таким чином, - нашій країні. Ми хочемо, щоб такий акт корпоративної соціальної відповідальності послугував прикладом для наших бізнесів, які працюють в Україні. Я звертатимуся до уряду, щоб найбільш прибуткові державні компанії ставали спонсорами національних збірних команд із зимових та літніх видів спорту", - сказав міністр.

Президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич підкреслив, що підтримка команди з боку мобільного оператора буде важливим внеском у переможний виступ української команди на Паралімпіаді.

"Швидка та надійна комунікація для спортсменів-паралімпійців надзвичайно важлива. Бути на зв'язку з Україною під час Паралімпіади, за тисячі кілометрів від батьківщини відчувати гарячу підтримку близьких та уболівальників - саме цього прагнуть наші атлети. Тренери та фахівці матимуть змогу бути на зв'язку із колегами, швидко обмінюватися інформацією. Слоган нашої команди "Ваша підтримка - наша перемога!" Безперечно, така потужна підтримка від Lifecell є вагомим внеском у нашу спільну перемогу у Пхьончхані", - зазначив Сушкевич.

Характерно, що окрім надання безкоштовних ліній, меморандум передбачає створення спеціального тарифного плану для всіх членів паралімпійської збірної України. Він включає в себе саме ті опції, якими найчастіше користуються люди з інвалідністю: мобільний інтернет, SMS, соціальні мережі тощо. Наші спортсмени матимуть можливість безкоштовно дзвонити у роумінгу через Messenger BiP.

Про це розповів під час прес-конференції головний виконавчий директор Lifecell Ісмет Язиджи, який заявив, що його компанія зробить усе, аби життя людей з інвалідність було більш комфортним.

"Lifecell має великий досвід підтримки людей з інвалідністю. Як діджитал-оператор, ми робимо все, щоб їхнє життя було більш комфортним. Крім того, підтримуючи паралімпійців, хочемо привернути увагу суспільства та бізнесу до потреб інвалідів, яких в Україні близько 3 мільйонів. За нашої підтримки вони зможуть досягти успіху", - сказав пан Язиджи.

Нагадаємо, що Україна на зимових Паралімпіадах розпочала виступати 1998 року. За цей час наші спортсмени здобули 90 медалей (20 золотих, 34 срібних та 36 бронзових). На попередніх Іграх-2014 у Сочі українці посіли 4-те місце у загальнокомандному заліку. 2006 року у Ванкувері наша збірна була третьою.

Читайте також: На підготовку до зимової Олімпіади витратили 265,5 мільйона - Жданов

Попередній склад української команди, яка виступить  на Паралімпіаді-2018, - 33 спортсмени. Наша збірна змагатиметься у лижних гонках, біатлоні та сноуборді. 

ХII зимові Паралімпійські ігри-2018 відбудуться у Республіці Корея з 9 по 18 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-