Баскетбол: Дугат і Отверченко сьогодні можуть зіграти за

Баскетбол: Дугат і Отверченко сьогодні можуть зіграти за "Будівельник"

Укрінформ
Лідери київського баскетбольного клубу "Будівельник" Генрі Дугат і Руслан Отверченко можливо сьогодні зіграють проти харківського "Політехніка".

У кінці грудня кілька провідних гравців чинного чемпіона України відмовилися їхати на матч Кубка країни проти "Дніпра" на знак протесту через затримку з виплатою зарплати. Однак у сьогоднішньому матчі двоє з того списку можуть повернутися на майданчик. Про це повідомляє Sport Arena

Дугат і Отверченко є самими результативними гравцями "Будівельника" в поточному сезоні. MVP минулого сезону в Суперлізі Дугат в 15-ти іграх поточного сезону набирає 15,3 очок в середньому за матч, а також робить 5,0 підбирань, 4,8 передач і 2,1 перехоплень. Учасник Євробаскету-2017 у складі збірної України Отверченко має в активі 14,9 очок, 3,6 підбирань і 2,9 передач.

Якщо участь Генрі Дугата і Руслана Отверченка у матчі залишається під питанням, Артур Дроздов, який кілька днів не тренувався через мікротравми, сьогодні візьме участь у грі.

Матч розпочнеться у київському Палаці спорту о 19.00.

Читайте також: Баскетбол: кіт-талісман ФБУ запрошує уболівальників на матчі Суперліги

Відзначимо, що Брендон Філдс, Кервін Брістол і Макс Конате остаточно залишили "Будівельник" і підписали контракти з новими клубами. З 26 грудня команда проводила матчі в усіченому складі із 6-7 гравців. Підопічні Володимира Коваля програли "Дніпру" в Кубку України з рахунком 62:89, а також зіграли двічі в чемпіонаті України: перемогли "Запоріжжя" (67:63) і програли "МБК Миколаїв" (69:72).

Фото: Г.Дугат/fbu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-