Егіс Клімас: Пакьяо викликає Ломаченка? Це божевілля

Егіс Клімас: Пакьяо викликає Ломаченка? Це божевілля

Укрінформ
Менеджер чемпіона світу у другій напівлегкій вазі за версією WBC Василя Ломаченка повідомив, що Менні Пакьяо не входить до сфери інтересів українського боксера

"Пакьяо викликає Ломаченка, який легше на три вагові категорії. Це божевілля. Якщо такий поєдинок відбудеться, всі скажуть, що Василь побив дідуся, змусивши його спуститися у вазі.

У нас є своя повістка дня, власна дорога і плани. У дивізіонах 59 і 61 кг багато чемпіонів і хороших хлопців. Ось, куди ми рухаємося. Чому Пакьяо не викликає Теренса Кроуфорда? Кроуфорд переходить у його вагову категорію. Чому він не говорить про Майки Гарсію, який у першій напівсередній? Наступним Ломаченка викличе на бій Геннадій Головкін. Це смішно", - цитує Егіса Клімаса tribuna.com

Раніше повідомлялося, що 39-річний філіппінський боксер Менні Пакьяо хоче провести поєдинок проти 29-річного українця Василя Ломаченка, і переговори вже ведуться.

Читайте також: Бокс: Пакьяо хоче битися з Ломаченком

У своєму останньому бою Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) здобув перемогу технічним нокаутом над 37-річним кубинцем Гільєрмо Рігондо. Пакьяо (68-59, 38 КО) провів 2 липня 2017 року поєдинок проти австралійця Джеффа Хорна, який програв одноголосним рішенням суддів.

Фото: Е.Клімас і В.Ломаченко/glavcom.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-