Хацкевич: Конфлікту з Мораесом і Мбокані немає, вони приєднаються на другому зборі

Хацкевич: Конфлікту з Мораесом і Мбокані немає, вони приєднаються на другому зборі

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прояснив ситуацію з гравцями, які тренуються за індивідуальними програмами, а також спростував чутки про конфлікт із форвардами.

"У нас практично всі хлопці вже працюють. На жаль, вибув Русин, у нього є проблеми з паховими кільцями, так що він залишає наш збір, а замість нього до нас приєднається Алексєєв.

Що стосується наших досвідченіших нападників, то хочу розвіяти сумніви. Ніякого конфлікту ні з Мбокані, ні з Мораесом у мене немає. Мораес був у нас на зборі, де було планове обстеження нашого медичного штабу, тому що у нього теж проблеми з кільцями, але його функціональний стан, в якому він приїхав після відпустки, досить високий. У нього залишилася ще невелика проблема з тими ж паховими кільцями, так що він проходить там і курс відновлення, і працює на функціональній готовності. Так що з 1 лютого він повертається і працює в загальній групі.

Те ж саме стосується і Мбокані, який знаходиться під наглядом і контролем нашого медичного штабу. Існує невелика проблема після гри з "Партизаном", проте він до другого збору теж буде в Марбельї і теж починає працювати в загальній групі і готуватися безпосередньо до старту чемпіонату України і старту Ліги Європи.

Попов пропустив півроку, була досить неприємна травма, але вона позаду. Ми вже диференційно підходимо до його участі в загальній групі, а в тих вправах, де він не може працювати, він працює з нашим реабілітологом.

Що стосується Сергія Сидорчука, то у нього все йде за планом. Він теж працює з реабілітологом, і процес його відновлення йде за тими часовими параметрами, як і планувалися.

Віктору Циганкову була зроблена операція в Мюнхені. Першу частину першого збору він працює індивідуально, а в другій частині вже братиме участь в командних вправах і вправах з м'ячем", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: "Динамо" в Іспанії: сьогодні Пантич тренуватиметься в загальній групі

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що перший тренувальний збір "Динамо" розпочався в іспанській Марбельї у неділю, 14 січня. Протягом двох тижнів команда проведе п'ять контрольних зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-