"Динамо" в Іспанії: сьогодні Пантич тренуватиметься в загальній групі

Відео
Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" працювали з посиленим навантаженням під час третього дня збору в іспанській Марбельї.

Протягом усього дня 16 січня погода була сонячною, а стовпчики термометра показували комфортні для роботи +15°C. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

До роботи приступив Александар Пантич, який отримав вірусну інфекцію напередодні збору. Вже сьогодні сербського захисника "Динамо" варто очікувати в загальній групі. За індивідуальною програмою під час першого збору займається Віктор Циганков, який відновлюється після операції.

На ранковому тренуванні гравці провели розминку під керівництвом Віталія Кулиби, виконали вправи з м'ячем в квадратах та силову роботу з різноманітним спортивним спорядженням.

Відео ранкового тренування:

Вечірнє тренування було повністю присвячене ігровим і тактичним вправам. Всі завдання, які озвучував головний тренер Олександр Хацкевич, моделювали ситуації, максимально наближені до тих, з якими гравці зустрічаються під час матчів.

Читайте також: "Динамо" провело перше тренування на зборі в Іспанії

Нагадаємо, що перший тренувальний збір "Динамо" розпочався в іспанській Марбельї у неділю, 14 січня. Протягом двох тижнів команда проведе п'ять контрольних зустрічей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-