Долгополов: Виграти одинадцять розіграшів поспіль - це фантастика

Долгополов: Виграти одинадцять розіграшів поспіль - це фантастика

Укрінформ
Український тенісист Олександр Долгополов поділився враженнями від трьохсетової перемоги над Меттью Ебденом у другому раунді Australian Open.

"Сьогодні було дуже важко, перший сет був важким. Коли я поступався в першій партії 5:6 і зміг виграти 11 очок поспіль - це фантастика. Думаю, потім я став грати агресивніше, краще подавав, Ебден теж це відчув. У першому сеті я більше дозволяв йому диктувати умови.

Інцидент з кросівкою? Що ж, зазвичай, якщо ми щось втрачаємо на корті, то гра зупиняється. Я думав, так і трапиться на цей раз. Я вислизнув з кросівка, коли, як мені здається, побіг до скороченого. Мені сказали, що суддя вирішує, що робити. Ось я і сперечався, бо хотів переграти цей розіграш. Саме ці кросівки я віддав глядачам після матчу, а догравав матч у інших. Сподіваюся, в наступному раунді все буде добре", - цитує Долгополова БТУ

Нагадаємо, 17 січня перша "ракетка" України Олександр Долгополов успішно подолав другий раунд Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу у Мельбурні (загальний призовий фонд - $43 млн). Свого чергового суперника на першому в сезоні турнірі серії Великого шлема - австралійця Метью Ебдена - Долгополов переміг з рахунком 7:6 (7:0), 6:3, 6:4.

Читайте також: Долгополов переміг Ебдена і вийшов до третього кола Australian Open

За путівку до 1/8 фіналу Долгополов зустрінеться з посіяним під 24-м номером аргентинцем Дієго Шварцманом.

Фото:  Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-