Тайсон Фьюрі: Якщо я доберусь до Джошуа, то зроблю цей бій чотирираундовим

Тайсон Фьюрі: Якщо я доберусь до Джошуа, то зроблю цей бій чотирираундовим

Укрінформ
Екс-чемпіон світу у суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі, у якого днями завершився термін дискваліфікації через проблеми з допінгом, зробив гучну заяву щодо свого майбутнього суперника.

"Я зараз зроблю жирну таку заявочку. Так ось, якщо я таки доберуся до Ей-Джея, я зроблю цей бій чотирираундовим. Або ляже він, або я. Він не може недооцінювати мою міць, мої габарити і мою силу. Я хочу перетворити наш поєдинок у війну. 

Такий собі ремейк Томмі Хернс vs Марвін Хаглер, тільки в суперважкому дивізіоні. Коротше, або я піду спати, або він. Якщо чесно, мені взагалі плювати, хто це буде. Але хтось поляже - точно вам кажу", - цитує Фьюрі 24boxing.com.ua

Нагадаємо, британський боксер Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) втратив свої титули через проблеми з допінгом і наркотиками і два роки не виходив на ринг. Ф'юрі отримав дискваліфікацію від Британського антидопінгового агентства (UKAD) у 2016 році. У ніч з 12-го на 13 грудня 2018 року завершився термін дискваліфікації екс-чемпіона світу з боксу.

Читайте також: Бокс: Тайсон Ф'юрі відбув дискваліфікацію

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF і IBO британський боксер Ентоні Джошуа зараз готується до об’єднувального бою проти чемпіона WBO новозеландця Джозефа Паркера. Бій відбудеться 31 березня.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-