Australian Open: вперше чотири представниці України вийшли до другого кола

Australian Open: вперше чотири представниці України вийшли до другого кола

Укрінформ
Ще жодного разу стартовий бар'єр турніру Australian Open серії "Великого шлему" не проходили стільки українських тенісисток.

Леся Цуренкo стала четвертою українкою, якій вдалося пробитися до другого раунду Відкритого чемпіонату Австралії-2018. Сьогодні в трьох сетах українка обіграла Наталю Віхлянцеву з Росії. Про це повідомляє btu.org.ua. 

Вчора свої перемоги святкували четверта "ракетка" світу Елінa Світоліна (проти Івани Джорович), Мартa Костюк (проти Шуай Пен) і Катеринa Бондаренко (проти Вікторії Голубич).

Раніше найкращим для України був результат у 2008 році, коли троє з шести тенісисток виграли в Мельбурні стартові матчі - Тетяна Перебийніс, Марія Коритцева і Альона Бондаренко.

Читайте також: Цуренко пробилася до другого раунду Australian Open вперше з 2013 року

Завтра Світоліна, Костюк і Бондаренко відкриють ігровий день в Австралії на трьох аренах турніру. Еліна Світоліна зіграє першим запуском на арені імені Рода Лейвера, а Марта Костюк - на арені імені Маргарет Корт. Пізніше на цей же корт вийде і Олександр Долгополов. На Hisense Arena стартовий поєдинок середовища також за участю представниці України - Катерини Бондаренко. Матчі першого запуску розпочнуться об 11.00 за місцевим часом (2.00 за Києвом).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-