Велепець: Збірній України з біатлону під силу повторити результат Олімпіади-2014

Велепець: Збірній України з біатлону під силу повторити результат Олімпіади-2014

Відео
Укрінформ
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець вважає, що його команда настільки сильна, що може завоювати нагороду і на п'ятому етапі Кубка світу, який зараз проходить у Рупольдінгу, і на Олімпіаді-2018 у Пхьончхані.

Про це словенець розповів в інтерв'ю BiathlonPlace.

"Наші очікування високі, як завжди. У нас за спиною чотири етапи Кубка світу. На всіх етапах потрапили на подіум. Упевнений, що зможемо це зробити і в Рупольдінгу. Чому ні? Ми - одна з найсильніших команд у світі. Біатлон - такий вид спорту, де складно щось прогнозувати. Тут є стрілянина, є матеріал, є умови. Можна потрапити в першу групу, де умови хороші. А може так бути, що наша сильна спортсменка стартує в останній групі, де на трасі вже каша, або починається вітер або сніг.

На Олімпіаді ми можемо на кожній гонці бути сильними суперниками. Матимемо шість шансів взяти медаль - у нас шість стартів, тому що ще є змішана естафета. У кожній гонці у нас будуть шанси на нагороди. На Олімпіаді в Сочі була медаль Віти Семеренко в спринті і "золото" в естафеті. Я думаю, що ця команда настільки сильна, що може це повторити", - сказав Велепець.

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що сьогодні о 15.20 у Рупольдінгу (Німеччина) в рамках 5-го етапу Кубка світу з біатлону стартує жіноча індивідуальна гонка на 15 км з чотирма вогневими рубежами.  12-14 січня відбудуться чоловіча і жіноча естафети, а також дві гонки з масовим стартом.

Читайте також: Віта Семеренко пропустить індивідуальну гонку Кубка світу з біатлону в Рупольдінгу

Олімпійські ігри-2018 пройдуть в корейському Пхьончхані з 9 по 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-