Енді Маррей пропустить Australian Open

Енді Маррей пропустить Australian Open

Укрінформ
Британський тенісист так і не залікував травму стегна. 

Британський тенісист Енді Маррей через травму стегна вирішив відмовитися від виступу на першому в цьому році турнірі з серії Великого шолому –  Відкритому чемпіонаті Австралії. Про це повідомляє Sport Arena.

Маррей достроково завершив минулий сезон після Вімблдону через травму стегна. Проблему до старту сезону так і не вирішили, хоча британець планував виступити в Австралії - як в Брісбені, так і на Australian Open.

В результаті спочатку екс-лідер світового рейтингу відмовився від Брісбена, а тепер стало відомо, що він не зіграє і на Australian Open.

Читайте також: Теніс: Енді Маррей проведе тренування з учасниками турніру в Абу-Дабі

«Дуже шкода, але в цьому році я не зіграю на турнірі, так як все ще не готовий до повернення після травми стегна. Поїду додому і буду оцінювати всі можливі варіанти подальших дій. Спасибі за всі ваші повідомлення зі словами підтримки. Сподіваюся, що скоро знову порадую вас своєю грою», - цитує Енді прес-служба Australian Open.

Нагадаємо, екс-перша ракетка світу Енді Маррей нині займає 16-е місце в рейтингу АТР. Маррей п'ять разів доходив до фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (2010, 2011, 2013, 2015, 2016), але кожного разу програвав вирішальний поєдинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-