«UA:Перший» покаже Олімпіаду-2018

«UA:Перший» покаже Олімпіаду-2018

Укрінформ
Відповідний договір нарешті підписано. 

Телеканал «UA:Перший» покаже зимові Олімпійські ігри-2018 і літні Олімпійські ігри-2020. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Національна громадська телерадіокомпанія України підписала договір про придбання прав на трансляцію з компанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали Eurosport.

«UA:Перший» покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань», - повідомила віце-президент Discovery Networks Анна Пак Бурден.

«Для будь-якого суспільного мовника в світі спорт - це одна з ключових складових мовлення, і він повинен бути представлений на всіх наших платформах. Спортивні досягнення українців відомі в усьому світі, у нас багато видатних атлетів, за якими спостерігають мільйони шанувальників спорту. Зазначу, що забезпечувати висвітлення змагань такого рівня як Олімпіада - завжди непросто.

Читайте також: Спорт-2018: Що подарує нам цей рік?

В цьому році ми плануємо докласти ще більше зусиль творчої та технічної команд спортивного спрямування і зробимо все можливе, щоб українці із захопленням спостерігали за виступами наших олімпійців і відчули неймовірну атмосферу цієї події», - сказала член правління НГТУ, відповідальна за розважальне напрямок діяльності Олександра Кольцова.

Раніше повідомлялося, що у «UA:Перший» немає грошей на трансляцію Олімпійських ігор, але Кабмін виділив необхідну суму.

Відзначимо, що Україна стала останньою країною Європи, яка купила телеправа Ігор-2018.

Нагадаємо, Олімпійські ігри-2018 пройдуть в корейському Пхенчхані з 9 по 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-