Красюк: Переможець поєдинку Усик - Брієдіс виграє всю суперсерію

Красюк: Переможець поєдинку Усик - Брієдіс виграє всю суперсерію

Укрінформ
Переможець півфінального поєдинку World Boxing Super Series (WBSS) між українським чемпіоном світу WBO у важкій вазі Олександром Усиком і чемпіоном WBC Майрісом Брієдісом стане фаворитом фіналу турніру.

Про це повідомив агент українського боксера Олександр Красюк під час прес-конференції учасників півфіналу WBSS.

"Хочу вам сказати, що кілька років тому: п'ять або шість, Віталій Кличко готувався до одного зі своїх поєдинків і під час тренувального табору подзвонив мені. Він сказав: "Тут у мене є спаринг-партнер без агента. Його ім'я Майріс Брієдіс. Він уже провів кілька поєдинків, всі виграв і при цьому він дуже хороший боксер". Я не знаю, чи пам'ятає Брієдіс, що ми з ним спілкувалися, але тоді я не міг запропонувати йому багато. А зараз ми чекаємо об'єднавчого поєдинку двох чемпіоном світу. Життя неймовірне тим, що в ньому трапляються чудеса.

На мій погляд, бій Усик - Брієдіс буде малим фіналом. Тому що переможець цього поєдинку стане переможцем всього турніру і стане володарем трофея Мохаммеда Алі", - цитує Красюка XSPORT

Нагадаємо, що бій Усик (13-0,11 КО) - Брієдіс (23-0, 18 КО) відбудеться 27 січня в Ризі (Латвія). На кону поєдинку стоятимуть пояси WBC і WBO, а також вихід у фінал WBSS.

Читайте також: Усик: Боксерський поєдинок з Брієдісом буде боєм джентльменів

Перша прес-конференція і традиційний обмін поглядами відбулися у Hotel Bergs 28 грудня.

Фото: bigmir)net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-