Усик: Боксерський поєдинок з Брієдісом буде боєм джентльменів

Усик: Боксерський поєдинок з Брієдісом буде боєм джентльменів

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBO у важкій вазі український боксер Олександр Усик та його майбутній суперник володар поясу WBC Майріс Брієдіс провели першу прес-конференцію та обмінялися поглядами.

Під час прес-конференції, яка відбулася у Hotel Bergs в Ризі (Латвія) 28 грудня, Олександр Усик поділився думками щодо місця проведення боксерського поєдинку, групи підтримки та майбутнього суперника.

"Важко буде в рингу, коли ми боксуватимемо. Там легко не буває. Бій не в Україні? Організатори не знайшли підходящу арену, нічого страшного, побудуємо, будемо проводити. Я радий, що бій відбудеться в Ризі. Для мене головне, що я боксуватиму проти чемпіона світу, адже це буде об'єднання поясів. А де він проходитиме - це вже другорядне. Навіть якби бій призначили на Місяці, ми б поїхали туди і боксували там.

Багато хто питає, як дістати квитки і де. Для мене досить тих хлопців, які завжди мене підтримують на виїздах. Для мене головне, що буде моя команда. Арена вміщує 11 тисяч? Я думаю, що ми 50 на 50 розташуємось. Манери - це обличчя чоловіка. Коли ти поводишся відповідно, то до тебе і ставлення відповідне. Це буде бій джентльменів. Це заслуговує на повагу", - цитує Усика XSPORT

Після прес-конференції боксери провели традиційну дуель поглядів:

Нагадаємо, що об’єднавчий бій між Олександром Усиком (13-0, 11 КО) і Майрісом Брієдісом (24-0, 18 КО) пройде 27 січня 2018 року в Ризі (Латвія) на арені однойменного 10-тисячного комплексу. Саме на цій арені Брієдіс в 1/4 WBSS рішенням суддів отримав перемогу над Майком Пересом.

Читайте також: Усик демонструє неймовірну швидкість рук перед боєм з Брієдісом

Олександр Усик вдруге в рамках WBSS боксуватиме на території суперника. У вересні в Берліні українець у видовищному поєдинку технічним нокаутом зупинив німецького боксера Марко Гука.

Фото: Instagram Бріедіса

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-