Велепець: Джима у Різдвяній гонці стріляла на 6-7 секунд швидше, ніж на етапах

Велепець: Джима у Різдвяній гонці стріляла на 6-7 секунд швидше, ніж на етапах

Відео
Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепец прокоментував виступ Юлії Джими на Різдвяній гонці у Гельзенкірхені (Німеччина).

"Тиждень готувалися до цієї гонки. В ній ми вирішили відшліфувати швидкість стрільби, адже у цьому компоненті були певні проблеми на етапах Кубка світу. Вчора Юля стріляла на 6-7 секунд швидше, ніж на етапах. І це радує. Лежачи взагалі "не мазала". А на стійці ще є над чим працювати. Правда, в цій гонці промахи були незначними, не проходив габарит, але я знаю що вона може краще. Лижний хід порадував.

Шкода, що Міхаель не впорався зі стрільбою у мас-старті. У переслідуванні він вже був на рівні, але відставання від лідерів на старті все ж таки було великим", - цитує Велепця UA:БІАТЛОН.

Читайте також: Різдвяну гонку виграли російські біатлоністи, Юлія Джима - п'ята

Відео мас-старту:

Нагадаємо, що Юлія Джима у дуеті з бельгійцем Міхаелем Решем за підсумками двох гонок посіла 5-те місце у Гельзенкірхені. Єдина інтернаціональна пара із 10 штрафними колами фінішувала лише десятою в гонці з масовим стартом - першою частиною біатлонного шоу. А от у гонці переслідування Джима та Реш у суперечці за 5-те місце зуміли випередити на 0,2 секунди німців Франциску Хільдебранд та Еріка Лессера.

Фото: Ю.Джима/biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-