Різдвяну гонку виграли російські біатлоністи, Юлія Джима - п'ята

Різдвяну гонку виграли російські біатлоністи, Юлія Джима - п'ята

Укрінформ
Переможцями традиційної Різдвяної гонки в Гельзенкірхені (Німеччина) стала російська пара біатлонних змагань Катерина Юрлова - Олексій Волков.

Лідери на 24 секунди випередили чеський дует Єва Пускарчикова - Онджей Моравець, третіми стали австрійські біатлоністи Ліза Тереза Гаузер та Джуліан Ебергард, які відстали на 43,5 секунди, повідомляє Укрінформ.

Єдина інтернаціональна пара у складі українки Юлії Джими та екс-німця Міхаеля Реша з Бельгії із 10 штрафними колами фінішувала лише десятою в гонці з масовим стартом - першою частиною біатлонного шоу. А от у гонці переслідування Джима та Реш у суперечці за 5-те місце зуміли випередити на 0,2 секунди німців Франциску Хільдебранд та Еріка Лессера.

Читайте також: Біатлон: Партнер українки Джими у «Різдвяній гонці» змінився

У зв'язку з тим, що нинішній сезон олімпійський, чимало лідерів побоялися їхати на шоу-змагання в період важливого підготовчого збору.

Зазначимо, що українські біатлоністи двічі вигравали Різдвяну гонку - Оксана Хвостенко та Андрій Дериземля перемогли 2008 року, Валя Семеренко та Сергій Семенов у 2014-му.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-