Футбол: Бамба, Політило, Васін і Ковалець залишають

Футбол: Бамба, Політило, Васін і Ковалець залишають "Чорноморець"

Укрінформ
Захисники одеського футбольного клубу "Чорноморець" Фуссені Бамба, Денис Васін, Кирил Ковалець і Сергій Політило залишають клуб.

Усі четверо футболістів вже знають про рішення клубу і приступили до пошуків нових місць роботи. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на телеканал "Футбол 1".  

Агент Кирила Ковальця інформацію про свого підопічного поки не підтвердив, але визнав наявність інтересу від інших клубів.

"Конкретики по Ковальцю поки немає. Але цікавляться ним досить активно. Він хоче грати в футбол, і на сьогоднішній день "Чорноморець" його влаштовує в ігровому плані, але завжди хочеться прагнути до кращого і грати в кращих командах. Думаю, якщо він буде так само продовжувати, то якщо не в це трансферне вікно, то в наступне виявиться у команді з більш високими завданнями", - сказав агент хавбека Сергій Ємельянчик.

У поточному розіграші УПЛ Фуссені Бамба зіграв 8 матчів і забив 1 м’яч, Сергій Політило - 17 матчів, Кирило Ковалець - 17 матчів і 2 м’ячі, Денис Васін - 13 матчів і 2 м’ячі.

Читайте також: Костянтин Фролов – новий головний тренер «Чорноморця»

Після 19 турів "Чорноморець" посідає 10-е місце в турнірній таблиці.

Фото: К. Ковалец/chernomorets.odessa.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-