Іван Ордець потрапив до сфери інтересів трьох футбольних клубів з Англії

Іван Ордець потрапив до сфери інтересів трьох футбольних клубів з Англії

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Іван Ордець потрапив до сфери інтересів трьох клубів англійської Прем’єр-ліги.

25-річним українським футболістом цікавляться "Брайтон", "Крістал Пелас" і "Ньюкасл". Про це повідомляє zbirna.com із посиланням на англійські джерела. 

Представники "Брайтона" і "Крістал Пелас" переглядали вихованця "гірників" у поєдинках з "Манчестер Сіті". Після харківського матчу у відповідь Ордецем зацікавився і "Ньюкасл".

Найбільш наполегливим, судячи з усього, є "Брайтон". Вже в найближчі дні дебютант АПЛ збирається направити до "Шахтаря" відповідний запит. Авторитетний портал transfermarkt.de оцінив захисника в 3 млн євро.

Нагадаємо, що Ордець став основним гравцем "Шахтаря" у 2017 році і провів 31 матч. За підсумками першої частини поточного чемпіонату він посідає друге місце серед центральних захисників українського чемпіонату в рейтингу корисності, поступаючись тільки Євгену Хачеріді.

Читайте також: Топ-10 найдорожчих гравців УПЛ

Серед представників свого амплуа у Ордеця самий висока точність передач (94%), в середньому за гру він робить по 15 відборів, перехоплень і підбирань і виграє по 69% єдиноборств. Найцікавіше, що в Лізі чемпіонів останній показник набагато краще - 72%. Причому, на другому поверсі в шести матчах групового раунду захисник "Шахтаря" виграв 19 дуелей з 19-ти. Скоріше за все, саме на це і звернули увагу скаути англійських клубів.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-