Світоліна отримала підтримку від українських уболівальників у вигляді кліпу

Світоліна отримала підтримку від українських уболівальників у вигляді кліпу

Відео
Укрінформ
Світ побачив відеокліп на пісню "Lets play & win", яка написана на підтримку першої "ракетки" України Еліни Світоліної її прихильником.

Ідея кліпу, текст і відео належить тенісному вболівальнику і засновнику продакшн-студії Dokino Руслану Лещенко. Про це повідомляє btu.org.ua

"Мені дуже хотілося, щоб про Еліну Світоліну дізналося якомога більше людей. Так і виникла ідея цього відео, яке ми зняли разом з хлопцями з дніпровського бенду Funky Fresh. Особлива подяка спортсменам, яким сподобалася ідея і вони знялися в нашому кліпі, тим самим показавши, що всі спортсмени підтримують один одного", - зазначив Лещенко.

В англомовній версії кліпу знялися відомі українські спорстмени: олімпійська чемпіонка літніх Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіонка Європи та світу, багаторазова переможниця і призерка етапів Кубка світу з академічного веслування Анастасія Коженкова та її чоловік і тренер Олексій Кириченко, футболіст Володимир Єзерський (екс -ігрок збірної України, який виступав за київське "Динамо", дніпровський "Дніпро" і донецький "Шахтар), а також відомий український вейкбордист Дмитро Массалов.

Читайте також: Світоліна визнана кращою тенісисткою на харді сезону-2017

Також Руслан Лещенко готується створити ще один кліп на цю пісню, який складатиметься з відео, надісланих шанувальниками тенісу в підтримку Еліни Світоліної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-