Боб Арум: Бій між Ломаченком і Девісом цілком можливий

Боб Арум: Бій між Ломаченком і Девісом цілком можливий

Відео
Укрінформ
Промоутер Боб Арум вважає поєдинок між його підопічним Василем Ломаченком і Джервонте Девісом цілком можливим, адже українець особливий боєць і може битися з будь-яким боксером.

"Ломаченко розумний хлопець і знає, що говорить. Повірте, я не вкладаю свої слова в його уста. Насправді, я дізнався зі ЗМІ про заяву про бій проти Джервонти. Але Ломаченко дуже розумний, і я зараз говорю не тільки про те, як він б'ється в рингу, а й те, який він у житті. Так що він написав це в Twitter за власним бажанням.

Чому б поєдинку проти Девіса не відбутися? Якщо цей бій допоможе Ломаченку стати популярнішими... Він може битися з будь-яким боксером. Ломаченко особливий боєць", - цитує Арума XSPORT

Відео коментаря Боба Арума:

Нагадаємо, днями Ломаченко (10-1, 8 КО) закликав Мейвезера припинити ховати Девіса (19-0, 18 КО) і взятися за організацію їх боксерського поєдинку. Проте, Флойд Мейвезер, який є промоутером Девіса, вважає, що Ломаченко має провести бій з Майкі Гарсією, якщо вважає себе крутим боксером.

Читайте також: Мейвезер: Якщо Ломаченко крутий, нехай проведе бій з Гарсією

10 лютого 2018 року в Сан-Антоніо відбудеться бій Липинець (13-0, 10 КО) – Гарсія (37-0, 30 КО), після якого американець має намір повернутися до легкої ваги, щоб вийти в ринг з володарем пояса WBO в напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком.

Фото:  RMN Networks

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-