Мейвезер: Якщо Ломаченко крутий, нехай проведе бій з Гарсією

Мейвезер: Якщо Ломаченко крутий, нехай проведе бій з Гарсією

Укрінформ
Американець відповів на заклик Ломаченка організувати його бій з Джервонтом Девісом.

Легендарний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший вважає, що українець Василь Ломаченко поки не готовий до поєдинку з його підопічним Джервонтом Девісом.

"Поки що незрозуміло, Ломаченко дійсно настільки крутий, як про нього говорять, або ж ні. Щоб зрозуміти, необхідно провести поєдинок між ним і Майкі Гарсіа. А чому б і ні? По-справжньому великі бійці піднімалися у вазі заради нових викликів. Це просто моя думка. Я вважаю, що їм варто побитися. Жервонта Девіс? Послухайте, багато викликають на бій Жервонту Девіса. Давайте говорити відверто. Девіс - не ідеальний, на відміну від його рекорду", - цитує Мейвезер XSPORT

Нагадаємо, що днями Ломаченко закликав Мейвезера припинити ховати Девіса (19-0, 18 КО) і взятися за організацію їх боксерського поєдинку.

Читайте також: Макгірт: Липинець буде сфокусований на перемозі у бою проти Гарсії

10 лютого 2018 року в Сан-Антоніо відбудеться бій Липинець (13-0, 10 КО) – Гарсія (37-0, 30 КО), після якого американець має намір повернутися до легкої ваги, щоб вийти в ринг з володарем пояса WBO в напівлегкій вазі українцем Василем Ломаченком (10-1, 8 КО).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-