Суркіс запропонував Віді пост спортивного директора

Суркіс запропонував Віді пост спортивного директора "Динамо" у майбутньому - ЗМІ

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс запропонував захиснику Домагою Віді стати спортивним директором клубу після завершення кар'єри.

Також Суркіс запропонував 28-річному хорвату підписати з клубом довгостроковий контракт. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sportske.jutarnji.hr. 

"Динамо" готове подати і позов щодо турецького "Бешикташа" за ведення переговорів з "Евертоном" з приводу трансферу футболіста.

Раніше Суркіс пообіцяв Віді продати його в Англію, якщо він підпише нову угоду з "Динамо".

Нагадаємо, контракт гравця з київським клубом закінчується в кінці року. Планувалося, що він посилить "Бешикташ" з відкриттям зимового трансферного вікна. Найближчим часом турецький клуб узгодить всі деталі контракту із захисником "Динамо". Якщо футболіст вирішить продовжити контракт з "Динамо", турецький клуб має отримає 4 млн євро компенсації. Ця сума була вказана у попередній угоді з гравцем. 

Читайте також: "Бешикташ" має отримати €4 млн компенсації, якщо Віда залишиться в "Динамо"

Домагой Віда виступає за "Динамо" з весни 2013 року, куди перебрався з однойменного загребського клубу. В цілому на його рахунку 161 матч і 13 голів за киян у всіх турнірах.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-