Фонсека: Тим, як

Фонсека: Тим, як "Шахтар" проявив себе в Європі, має пишатися вся Україна

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів, за рахунок чого його команда добилася успіху на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА.

"Головна причина - гравці, які зрозуміли, що можуть виступати на найвищому рівні. Треба розуміти, що у них величезна мотивація проявити себе в цьому турнірі. У цих матчах вони гранично сконцентровані. Ми вивчаємо суперників, готуємося до кожного матчу. Доскональність, з якої ми це робимо, полегшує виконання завдання.

Після жеребкування багато хто сумнівався, що ми і в Лігу Європи проб'ємось. Так що це фантастичний і несподіваний результат для нас. Вийти з такої групи не кожному під силу. "Наполі"- серед лідерів серії А, "Манчестер Сіті" - можливо, найкраща команда Європи, "Феєноорд"- чемпіон Нідерландів. Зараз легко говорити, що ми мали виходити далі, але треба пам'ятати, що після жеребкування ніхто в нас не вірив.

Що б не трапилося, ми маємо пишатися тим, що зробили. Мені здається, що тим, як "Шахтар" проявив себе в Європі, має пишатися і країна. Тільки результат має значення. Критики були одностайні в оцінці нашої сміливої ​​гри в матчах з кращими командами, і це добре не тільки для "Шахтаря", але і для всієї України", - розповів Фонсека UEFA.com

Читайте також: «Шахтар» переміг, Зорро повернувся

Нагадаємо, що новий футбольний рік "Шахтар" розпочне підготовкою до матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, куди вийшов вперше з сезону 2014/15 років. Цього успіху не було б без 44-річного португальського фахівця, який очолив клуб у травні 2016 року і з ходу повернув йому чемпіонський титул.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-