Олег Протасов: Сміливо можна назвати

Олег Протасов: Сміливо можна назвати "Динамо" фаворитом у матчах з АЕК

Укрінформ
Легендарний екс-форвард київського "Динамо" Олег Протасов прокоментував жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, за результатами якого підопічні Олександра Хацкевича зустрінуться з грецьким АЕКом.

"АЕК зараз знаходиться в непоганому стані, демонструє хороший футбол. До того ж, команда лідирує в чемпіонаті Греції, що також є серйозним показником. Зазначу, що в команді, крім греків, виступає чимало й іноземців. Крім того, очолює АЕК іспанець Хіменес. Тому, вважаю, що говорити про грецький стиль футболу, який сповідує клуб, не варто.

Я б порадив не впадати в ейфорію після жеребкування: у всякому разі, перший матч для "Динамо" в Греції буде дуже складним. Легкої гри для Києва я там не очікую. Але, з іншого боку, ми сміливо можемо назвати "Динамо" фаворитом цієї пари. Важливим фактором буде й те, в якій формі підійде "Динамо" до цього протистояння після зимової перерви. У киян заплановані збори в Іспанії, де відбудуться і товариські матчі, але все одно, це трохи не те.

Незважаючи ні на що, потрібно відзначити, що це хороший жереб для "Динамо". "Біло-синім" не попався гранд, якого було б складно або взагалі неможливо пройти. Думаю, у команди Олександра Хацкевича хороші шанси на підсумковий успіх у цьому протистоянні, тим більше, що матч-відповідь відбудеться вдома. Повторюся, все залежатиме від підготовки команди в міжсезоння", - сказав Протасов dynamo.kiev.ua

Читайте також: Футбол: після зимової відпустки "Динамо" розпочне збори у Марбельї 14 січня

Нагадаємо, що перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між грецьким АЕК і київським "Динамо" відбудеться 15 лютого на виїзді. Матч у відповідь команди проведуть 22 лютого у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-