Адвокат Гудими: Франківський суд залишив позов

Адвокат Гудими: Франківський суд залишив позов "Карпат" без розгляду

Укрінформ
Адвокат екс-півзахисника львівського футбольного клубу "Карпати" Володимира Гудими повідомив, що клуб знаходиться за крок від чергового трансферного бана через заборгованість перед його клієнтом.

"13 грудня отримано рішення Франківського суду про залишення позову "Карпат" без розгляду. Ухвала про забезпечення цього позову унеможливлювала будь-які дії щодо повернення боргу "Карпат" Гудимі. Іншими словами, поки йшла справа, клуб могли не карати за невиконання попередніх рішень органів футбольного правосуддя.

Тепер же бар'єри для заборони на реєстрацію нових футболістів відсутні. Фактично може знову діяти заборона, накладена на "Карпати" в травні цього року і загальмована судовим розглядом", - сказав Андрій Руденко Sport Arena. 

Таким чином, "Карпати" напередодні трансферної зими-2017/18 можуть знову зіткнутися із забороною на реєстрацію нових футболістів.

Нагадаємо, що львів'яни мали намір оскаржити в суді загальної юрисдикції вердикт Палати по вирішенню суперечок Федерації футболу України (ФФУ) від 9 липня 2014 року, який передбачав виплату Гудимі 74 тис доларів боргу. Але після рішення КДК ФФУ клуб був змушений попросити суд не розглядати справу. КДК вимагав відмовитися від позову в суді загальної юрисдикції, як того вимагають норми ФІФА.

Читайте також: ФФУ: "Карпати" зобов’язані забрати позов із цивільного суду

Раніше представник колишнього футболіста "Карпат" подав у КДК ФФУ заяву з вимогою позбавити львівський клуб трьох очок в турнірній таблиці в разі подальшого ігнорування рішень КДК.

Фото: fckarpaty.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-