ФФУ:

ФФУ: "Карпати" зобов’язані забрати позов із цивільного суду

Укрінформ
У разі ігнорування рішення КДК ФФУ "Карпати" можуть позбавити 3 очок в турнірній таблиці футбольного чемпіонату України.

Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України (ФФУ) зобов'язав львівський футбольний клуб "Карпати" забрати позов із Франківського райсуду Львова. Таке рішення було прийнято на вимогу Андрія Руденка - представника колишнього футболіста "Карпат" Володимира Гудими.

"У разі ігнорування рішення КДК "Карпати" можуть позбавити 3 очок в турнірній таблиці з-за недотримання дисциплінарних правил ФІФА, які забороняють вирішувати футбольні суперечки в судах загальної юрисдикції", - сказав Руденко Sport Arena.

Нагадаємо, що Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні визнав неправоту львівського клубу і зобов'язав його виплатити 27-річному футболісту 74 тис доларів згідно  рішенню Палати по вирішенню суперечок ФФУ від 9 липня 2014 року.

Читайте також: Футбол: "Карпати" програли суд у Лозанні і відшкодують Гудимі $74 тисячі

У відповідь на це "Карпати" звернулися з позовом до Франківського районного суду Львова з метою скасування цього вердикту, засідання якого намічене на 7 грудня.

Фото: fckarpaty.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-