Біатлон: французький етап Кубка світу відкриє жіночий спринт

Біатлон: французький етап Кубка світу відкриє жіночий спринт

Укрінформ
Третій етап Кубка світу з біатлону в Ансі (Франція) розпочне у четвер, 14 грудня, жіноча спринтерська гонка на 7,5 км з двома вогневими рубежами.

Україну представлятимуть Ірина Варвинець (7-й стартовий номер), Юлія Джима (18), Валя Семеренко (22), Олена Підгрушна (24), Віта Семеренко (58) та Анастасія Меркушина (61), повідомляє Укрінформ.

Лідер загального заліку Кубка світу Кайса Макаряйнен з Фінляндії піде на дистанцію 19-ю, її найближча переслідувачка норвежка Марте Олсбю - 29-ю. Загалом на спринт заявлено 94 біатлоністки. Початок гонки о 15.15 за київським часом.

Читайте також: Збірна Канади бойкотує етап Кубка світу з біатлону в Тюмені

Чоловічий спринт на 10 км пройде у п'ятницю, 15 грудня. За відсутності лідерів основної чоловічої збірної України, які в цей час проведуть тренувальний збір в австрійському містечку Обертілліах, в Ансі виступатимуть Руслан Ткаленко, Олександр Жирний, Артем Тищенко, Андрій Доценко і Максим Івко.

На 16 грудня заплановано гонки переслідування. 17 грудня програму третього етапу Кубка світу завершать жіноча і чоловіча гонки з масовим стартом.

На фото: Олена Підгрушна (biathlonworld.com).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-