Форвард

Форвард "Динамо" Мбокані: Тактика Хацкевича дозволяє досягати результату

Укрінформ
Після двох років оренди в англійських клубах конголезький футболіст Дьємерсі Мбокані влітку повернувся до київського "Динамо", ставши основним форвардом команди і кращим бомбардиром.

За словами гравця, забиті м'ячі для нього не є самоціллю, головне - щоб перемагала команда. Крім того, Дьємерсі вважає, що тика нинішнього головного тренера команди Олександра Хацкевича дозволяє дасягати результату, повідомляє прес-служба динамівців. 

"Думаю, нинішній результат "Динамо" можна вважати позитивним. У чемпіонаті України вся боротьба за чемпіонство попереду, у Лізі Європи ми достроково забезпечили вихід із групи. В Кубку країни ставимо перед собою завдання дістатися фіналу і повернути почесний трофей до Києва... Приїхавши 2013 року до "Динамо", я дізнався, що Олег Блохін, тодішній наставник команди, є легендою не лише клубу, але і всієї України. Нині ми працюємо разом з Олександром Хацкевичем, і, на мій погляд, тактика, яку він застосовує, дозволяє досягати результату. Основним у грі нападника є вибір позиції. Забиті м'ячі особисто для мене не є самоціллю, головне - щоб перемагала команда", - сказав Мбокані.

Читайте також: Дьємерсі Мбокані: Мій пріоритет - київське "Динамо"

Нагадаємо, що за час виступу за український клуб 32-річний Мбокані провів 46 офіційних і забив 23 м'ячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-