Дьємерсі Мбокані: Мій пріоритет - київське

Дьємерсі Мбокані: Мій пріоритет - київське "Динамо"

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який не вийде на поле до кінця року через травму, розповів про свої пріоритети у виборі клубу.

"Мій пріоритет - київське "Динамо". Я від своїх слів не відмовляюся. Приймати рішення буду тільки я. Ніхто і ніщо не в змозі на мене вплинути. Якщо я вирішу, ви тут же дізнаєтеся.

Завдяки чому прогресую? В першу чергу завдяки довірі тренера. Коли я відчуваю, що мені довіряють, я граю і приношу користь. У мене автоматично з'являється бажання віддячити тренеру за довіру. Я старанніше працюю на тренуваннях, а потім все це відтворюю під час ігор. Я відчуваю, що за рівнем вищий. Але в Україні крім мене є хороші гравці, рівень яких досить високий. Не думаю, що тільки я виділяюся. Я залишився тут тільки з тієї причини, що мені подобається грати в київському "Динамо". Я знайшов спільну мову з тренером, з партнерами по команді. Мені подобається тутешній дух. Тут дуже багато жартують, і мені це до душі.

Для мене на першому місці команда, а потім особисті амбіції. Головне - чемпіонство. Якщо на додачу я ще й виграю гонку бомбардирів - буде здорово. Якби покликав "Шахтар"? Я граю за "Динамо", тому перейти до прямого конкурента не зовсім правильно. Подібні речі я пережив у Бельгії, коли переходив зі "Стандарда" до "Андерлехта". Одного разу мені вистачило. Звичайно, не можна зарікатися. Але зараз я не готовий до таких радикальних змін", - цитує Мбокані MatchDay

Читайте також: Футбол: Мбокані і Віда можуть не зіграти проти "Партизана"

Нагадаємо, що 32-річний конголезець отримав м'язову травму у недільному матчі проти "Маріуполя" і зараз проходить реабілітацію під наглядом лікарів.

Фото: football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-