Футбол: Мбокані і Віда можуть не зіграти проти

Футбол: Мбокані і Віда можуть не зіграти проти "Партизана"

Укрінформ
Гравці київського футбольного клубу "Динамо" Домагой Віда і Дьємерсі Мбокані ще не повністю відновилися після своїх пошкоджень.

Лідери київського "Динамо" захисник Віда і форвард Мбокані ризикують пропустити останній домашній матч команди в 2017 році, який відбудеться у четвер, 7 грудня. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо"

"Конголезець отримав в грі проти "Маріуполя" м'язову травму і нині під наглядом лікарів проводить реабілітацію, а хорват хоч і вийшов на фінішну пряму відновного процесу, днями тільки приступив до пробіжок". - говориться в повідомленні.

Всі інші, за винятком вибулого на тривалий термін Сергія Сидорчука, в хорошому настрої тренуються, будучи готові порадувати уболівальників грою і позитивним результатом.

Нагадаємо, що матч 6-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА "Динамо" (Київ, Україна) – "Партизан" (Бєлград, Сербія) відбудеться 7-го грудня на НСК "Олімпійський" о 20.00. Обидві команди достроково забезпечили собі вихід у наступний раунд, проте залишилося нез'ясованим головне - хто займе в групі перше місце.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Динамо" розсудять поляки, "Зорю" - французи

Турнірне становище в групі B: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 8, "Шкендербеу" (Албанія) - 5, "Янг Бойз" (Швейцарія) - 3.

Фото: Мбокани/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-