Фонсека: Не вважаю «Рому» слабким суперником, проте грати з нею зручно

Фонсека: Не вважаю «Рому» слабким суперником, проте грати з нею зручно

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» задоволений жеребкуванням. 

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека поділився враженнями від результатів жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На цій стадії «гірники» зіграють з італійською «Ромою». Про це Фонсека розповів сайту «Шахтаря».

«Усі команди на даному етапі турніру сильні. І в той же час зазначу, що в 1/8 фіналу нам вдалося уникнути таких грандів, як «Барселона» і ПСЖ. З ними було б набагато складніше. Ні в якому разі не вважаю «Рому» слабким суперником, проте грати з нею, можливо, зручніше. Попереду у нас досить тривала зимова пауза, але часу досить, щоб підготуватися до протистояння найкращим чином.

Читайте також: Франческо Тотті: "Ромі" жодним чином не варто недооцінювати "Шахтар"

Чи «Рома» слабша за «Наполі»? Неаполітанці для мене на даний момент найкращі в Італії. Проте не стану применшувати силу «Роми». Це прекрасно організований колектив, чудово справляється з поставленими завданнями, так що на нас чекають нелегкі матчі», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» зіграє з італійською «Ромою». «Шахтар» проведе перший матч в Харкові - 21 лютого. Матч-відповідь відбудеться в Римі 13 березня.

«Рома» виграла в ЛЧ групу С - з «Челсі», «Атлетіко» і «Карабахом». У чемпіонаті Італії «Рома» йде четвертою, поступаючись лідеру - «Інтеру» - 5 очок, але має один матч в запасі.

«Шахтар» зустрічався з «Ромою» чотири рази - 3 перемоги і 1 поразка. Останнє їх протистояння відбулося в 2011 році, теж в 1/8 фіналу ЛЧ. Тоді "гірники" виграли в гостях 3:2, а вдома розбили римлян 3:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-