Роналду: Я кращий гравець в історії футболу

Роналду: Я кращий гравець в історії футболу

Укрінформ
Кріштіану Роналду вважає себе найкращим гравцем в історії футболу.

Про це володар п’яти "Золотих м’ячів" форвард мадридського футбольного клубу "Реал" і збірної Португалії Кріштіану Роналду розповів в інтерв’ю засновнику престижної нагороди журналу France Football.

"Трофеї допомагають завоювати  "Золотий м'яч", тому я дякую своїх товаришів по команді з "Реала" і збірної Португалії, які були для мене дуже важливі, і всіх, хто допоміг мені опинитися тут.

Конкуренція з Мессі - це добре: завжди хочеш бути кращим, виграти більше трофеїв. Я все ще мотивований вставати вранці на тренування. Коли-небудь це закінчиться, але поки я про це не думаю. Я не думав, що зможу наздогнати Мессі по кількості "Золотих м'ячів", коли відставав від нього на чотири. Але все змінюється, футбол дає можливість працювати над собою і рухатися вперед. Чим вище ти забираєшся, тим сильніше тебе критикують. Бачу, що мене часто критикують, але багато хто мене і захищає. Випадковостей не буває: вчора один рекорд, сьогодні інший.

Я кращий гравець в історії футболу. Не знаю жодного гравця краще за мене, ніхто не домігся того, що домігся я, я роблю багато того, чого не можуть інші. Немає більш досконалого гравця, ніж я, і я вважаю, що я кращий в історії футболу в гірші й кращі моменти", - цитує Роналду XSPORT

Нагадаємо, що вчора 32-річний португальський футболіст отримав уп’яте у своїй кар’єрі престижну нагороду "Золотий м’яч" і зрівнявся за кількістю титулів з форвардом каталонської "Барселони" Ліонелем Мессі. 

Читайте також: Роналду виборов п’ятий «Золотий м’яч» в кар’єрі

Раніше Роналду визнавався кращим за версією французького видання France Football у 2008, 2013 і 2014 спільно з ФІФА, та у 2016 роках.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-