Гол Бернарда претендує на звання кращого за тиждень Ліги чемпіонів УЄФА

Гол Бернарда претендує на звання кращого за тиждень Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Бернард – серед номінантів на автора кращого голу тижня Ліги чемпіонів УЄФА.

25-річний футболіст відзначився голом на 26-й хвилині заключного поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті" (2:1), що відбувся вчора, 6 грудня, на арені ОСК "Металіст" у Харкові.

Крім Бернарда, до списку номінантів увійшли Садьо Мане ("Ліверпуль"), Федеріко Бернардескі ("Ювентус"), Сон Хин Мін ("Тоттенгем") і Кріштіану Роналду ("Реал", Мадрид).

Голосування відкрито на офіційному сайті УЄФА. Для оцінювання голу потрібно вибрати відповідну кнопку: Like (лайк), Love (супер), Clap (браво) або Shocked (нічого собі). Голосування закінчується в найближчий понеділок після матчів.

Нагадаємо, що футболісти донецького "Шахтаря" обіграли у середу, 6 грудня, англійський "Манчестер Сіті"  (2:1) у заключному турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на стадіоні "Металіст" у Харкові забили Бернард (26-та хвилина) та Ісмаїлі (32)  - Кун Агуеро (90+2, з пенальті). 

Читайте також: П’ятов: Дуже хотілося зіграти на нуль, ми на це всією командою заслужили

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 12, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 3.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-