П’ятов: Дуже хотілося зіграти на нуль, ми на це всією командою заслужили

П’ятов: Дуже хотілося зіграти на нуль, ми на це всією командою заслужили

Укрінформ
Голкіпер донецького футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’ятов поділився враженнями від перемоги над англійським "Манчестер Сіті" (2:1) в заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Якщо чесно, то я засмучений, адже дуже хотілося зіграти на нуль. Ми на це всією командою заслужили. Грунтовно готувалися до гри. Перед матчем говорив, що ми серйозно готуємося до кожного суперника. По грі, вважаю, не програли жодній команді в групі. Тому свої чотири перемоги "Шахтар" здобув цілком заслужено. Такий успіх про щось говорить.

Усі голи в першому таймі? У нас, здається, всі перші тайми кращі, ніж другі. Потім ми трохи сідаємо і даємо більше простору. Ще є над чим працювати. Напередодні я заявляв, що найкращим бонусом стане поява Паулу Фонсеки в костюмі Зорро. Радий, що це сталося", - цитує П’ятова Sport Arena

Нагадаємо, що м’ячі у поєдинку "Шахтар" – "Манчестер Сіті" 6 грудня на ОСК "Металіст" забили Бернард (26-та хвилина), Ісмаїлі (32)  - Кун Агуеро (90+2 з пенальті). "Шахтар" посів друге місце у групі і навесні гратиме в 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського футбольного турніру. В іншому поєдинку квартету F голландський "Феєноорд" у Роттердамі обіграв італійський "Наполі" з рахунком 2:1.

Читайте також: Гвардіола: Вітаю "Шахтар" з виходом з групи

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 12, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 3.

11 грудня в швейцарському Ньйоні відбудеться жеребкування 1/8 фіналу плей-офф Ліги чемпіонів.

Фото: shakhtar.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-