Гвардіола: Вітаю

Гвардіола: Вітаю "Шахтар" з виходом з групи

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився враженнями від заключного матчу групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з донецьким "Шахтарем" (1:2).

"Шахтар" грав добре. Хочу привітати команду з виходом з групи. Ми теж почали непогано, але їхній перший гол був чудовий, а ось при другому я відчув, що наш захист діяв не найкращим чином. Приїхали сюди, щоб перемогти, але не змогли. Билися до кінця, намагаючись зробити це. Однак я задоволений, що ми дали шанс нашим молодим футболістам. Задоволений тим, як вони себе проявили. Життя продовжується. Поразки - частина професії. Зараз потрібно прийти в себе. Напевно, і добре, що ми програли. На нас дуже сильно тиснула психологічно преса, а тепер я всім задоволений, незважаючи на такий результат", - цитує Гвардіолу офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, що м’ячі у поєдинку "Шахтар" – "Манчестер Сіті" 6 грудня на ОСК "Металіст" забили Бернард (26-та хвилина), Ісмаїлі (32)  - Кун Угуеро (90+2 з пенальті). "Шахтар" посів друге місце у групі і навесні гратиме в 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського футбольного турніру.

В іншому поєдинку квартету F голландський "Феєноорд" у Роттердамі обіграв італійський "Наполі" з рахунком 2:1.

Читайте також: Гвардіола пообіцяв Саррі обіграти "Шахтар", щоб "Наполі" вийшов з групи

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 15 очок, "Шахтар" - 12, "Наполі" - 6, "Феєноорд" - 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-