Бринзак: Головне, що російські спортсмени зможуть виступити на Олімпіаді

Бринзак: Головне, що російські спортсмени зможуть виступити на Олімпіаді

Укрінформ
Глава Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував рішення Міжнародного олімпійського комітету (МОК) відсторонити збірну Росії від Олімпіади-2018, але дозволити чесним російським спортсменам виступити в Пхьончхані.

"Для мене головне, що спортсмени зможуть виступати на Олімпіаді. Вони готувалися чотири роки, і їх праця не пропаде даремно. Хто вирішить взяти участь під нейтральним прапором з поданням, що він спортсмен з Росії, це вже буде добре. Решту не хочу коментувати, я не знайомий з доповіддю, головне, що спортсмени мають право виступити на Олімпійських іграх", - цитує Бринзака Sport Arena

Нагадаємо, що 5 грудня МОК призупинив членство Олімпійського комітету Росії в організації і відсторонив збірну РФ від участі у зимових Іграх-2018, які пройдуть у Пхьончхані (Республіка Корея). Російські спортсмени, в пробах яких не було виявлено допінгу, зможуть виступити на Олімпіаді у нейтральному статусі під олімпійським прапором. 

Читайте також: Жданов: Росія згвалтувала олімпійські цінності, їй не місце на Іграх

На церемоніях під час нагородження таких спортсменів звучатиме гімн Олімпіади, а не Росії, а на їх формі не буде символіки чи прапора РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-