Рігондо: Думати, що Ломаченко зможе побити мене – величезна помилка

Рігондо: Думати, що Ломаченко зможе побити мене – величезна помилка

Укрінформ
Кубинський боксер Гільєрмо Рігондо вважає, що промоутер чемпіона світу за версією WBO у другій напівсередній вазі українського боксера Василя Ломаченка Боб Арум зробив величезну помилку, коли погодився на їхній поєдинок.

"Я не знаю, як Боб Арум дозволив Ломаченку провести бій зі мною. Він думає, що Ломаченко може мене побити, але робить величезну помилку. Він ще не знає, що на нього чекає доля Ноніто Донейра. Люди будуть здивовані на зважуванні, коли побачать, що Ломаченко не перевищує мене фізично. У той же час, я не приділяв багато уваги фізичним вправам, тому що відповідальний за підготовку своїх навичок, в цьому відношенні мені немає рівних.

Коли я побив Донейра, мене стали боятися, і я перетворився на бійця, з яким намагаються уникнути бою більш за всіх на планеті. Уявіть, що буде, коли я поб'ю Ломаченка. Імена і титули нічого не значать - головне те, що відбувається в рингу", - цитує Рігондо tribuna.com

Нагадаємо, що чемпіон світу за версією WBA у другій найлегшій вазі кубинець Гільєрмо Рігондо отримав спеціальний дозвіл на проведення цього бою, піднявся на дві категорії у вазі, а у разі поразки від Ломаченка втратить своє звання. 

Читайте також: Ломаченко: Кар'єра Рігондо добігає кінця, він б'ється зі мною заради грошей

Поєдинок Ломаченко (9-1, 7 КО)  - Рігондо (17-0, 11 КО)  пройде на переповненій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку 9 грудня. 

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-