Ломаченко: Кар'єра Рігондо добігає кінця, він б'ється зі мною заради грошей

Ломаченко: Кар'єра Рігондо добігає кінця, він б'ється зі мною заради грошей

Відео
Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO у другій напівсередній вазі український боксер Василь Ломаченко впевнений, що Гільєрмо Рігондо погодився на бій з ним і піднявся на дві вагові категорії тільки тому, що йому потрібні грошей.

"Рігондо додав у вазі? Це не моя справа і не моя проблема. Він хотів цей бій, він хотів битися зі мною. Ми підписали контракт. Знаєте, навіщо Рігондо потрібен цей бій? Та тому що його кар'єра закінчується, і йому потрібні гроші. Він отримає найбільший гонорар в кар'єрі за цей поєдинок. Саме тому він піднявся на дві вагові категорії, щоб битися зі мною.

Рігондо вже 37 років. Це не надважкий дивізіон і навіть не напівважкий, в якому боксував Гопкінс. Там може вистачити досвіду і сили одного удару, і там можна боксувати довше. Але в більш легких вагах важливішою є реакція, швидкість. Після 30-ти років реакція починає погіршуватися. Не можна залишатися до кінця сфокусованим, коли тобі 35 або 36. Ти віриш, що можеш, але природу не обдуриш", - цитує Ломаченка XSPORT

Відео інтерв’ю Ломаченка:

Раніше президент WBA Жілберто Мендоза відзначив, що чемпіон світу за версією WBA у другій найлегшій вазі кубинець Гільєрмо Рігондо отримав спеціальний дозвіл на проведення цього бою і в разі поразки від Ломаченка втратить своє звання.

Читайте також: Бокс: Рігондо втратить титул в разі поразки від Ломаченка

Нагадаємо, що бій Ломаченко (9-1, 7 КО)  - Рігондо (17-0, 11 КО)  пройде на переповненій арені Madison Square Garden в Нью-Йорку 9 грудня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-