Палкін: Заборона від

Палкін: Заборона від "Шахтаря" одягати дітям патріотичні футболки - нахабна брехня

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін вважає безпідставними звинувачення у відмові брати участь в акції Федерації футболу учасників АТО.

"Хочу поставити крапку навколо спекуляцій і домислів щодо ситуації з нібито нашою забороною дітям надягати патріотичні футболки. За два дні до матчу з "Олімпіком" клуб отримав офіційний лист від Федерації футболу України про акцію в підтримку збройних сил України на кубковому матчі з "Вересом", на якому діти повинні були вийти у футболках на підтримку військовослужбовців ЗСУ. "Шахтар" в той же день підтвердив свою згоду на участь.

Виходячи з вищесказаного, у нас не було ніяких логічних підстав забороняти дітям одягати футболки на матчі з "Олімпіком". Навіщо робити заборону на цьому матчі, але погоджуватися проводити акцію через три дні?! Заборона одягати футболки - це така ж нахабна брехня, як і нібито "загроза" не вийти на матч. Будь-яка розсудлива людина розуміє, що не вихід на матч - це технічна поразка. Отримати 3:0 в розпал чемпіонату… Ви серйозно вірите в цю маячню?

У цій історії мені щиро шкода дітей, яких використовували як ширму, як прикриття справжніх мотивів. Їх цинічно використовували так само, як і організаторів цієї акції, Федерацію футболу АТО, чиї наміри розміняли на вигоду в інформаційній атаці.

Читайте також: Федерація футболу учасників АТО вимагає вибачень від «Шахтаря»

Витрачено багато грошей, щоб "розігнати" цю тему з заголовками, в яких головний акцент зроблений на дітях і АТО. Проплачені публікації, зроблені вкидання в соцмережі і все заради того, щоб піти від теми Маріуполя. А кому це треба, ми всі чудово розуміємо...", - написав Палкін у своєму facebook.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-