Федерація футболу учасників АТО вимагає вибачень від «Шахтаря»

Федерація футболу учасників АТО вимагає вибачень від «Шахтаря»

Укрінформ
Організатори акції «Мій тато – герой!» готові звернутися до ультрас українських клубів  з проханням бойкотувати матчі «Шахтаря». 

Федерація футболу учасників АТО відповіла генеральному директору «Шахтаря» Сергію Палкіну на його закиди стосовно акції «Мій тато – герой!». Організатори акції вимагають вибачень від «Шахтаря» за інцидент перед матчем УПЛ «Олімпік» - «Шахтар» та погрожують влаштувати бойкот «гірникам». Про це повідомляє сайт федерації.

«НЕшановний Сергій Анатолійович Палкін! У відповідь на вашу заяву, що ми як організатори безстрокової благодійної акції в підтримку учасників бойових дій на Донбасі – «Мій тато – герой!», яку добровільно підтримали одинадцять клубів Прем’єр-ліги з дванадцяти (окрім «Шахтаря»), прикриваємося нашими ж дітьми і дітьми наших побратимів, повідомляємо наступне!

Замість того, щоб одразу принести прості вибачення учасникам бойових дій та їхнім діткам за це «непорозуміння», у відповідь отримуються чергові образи і приниження гідності ГЕРОЇВ! НЕшанований Сергій Анатолійович! Будь ласка зніміть свої дорогі окуляри і подивіться, що у вас робиться під носом! Футбольний клуб «Шахтар» нічим не кращий за інші одинадцять клубів Прем’єр-ліги.

Читайте також: "Шахтар" візьме участь в акції за участю дітей воїнів АТО 29 листопада - Палкін

Що стосується, ситуації з клубом «Шахтар», то це вже не перший подібний їхній демарш стосовно воїнів АТО. Згадаємо, що рік тому «Шахтар» відмовився виходити на матч з львівськими «Карпатами» у футболках «Я підтримую Збройні Сили України», тому прикрим непорозумінням не можна називати заборону дітям учасників АТО виходити у футболках «Мій тато – герой!». Незрозуміле втручання щодо цього Федерації футболу України, яка зараз намагається застосовувати свій адмінресурс для перешкоджання проведення нашої всеукраїнської благодійної акції «Мій тато – герой!», погрожуючи та забороняючи клубам продовжувати брати в ній участь.  Проте ми як Федерація футболу учасників АТО від імені тисяч побратимів-захисників України, хочемо подякувати всім одинадцятьом клубам УПЛ, в рівній мірі з вдячністю і з повагою до кожного.

Після вашої заяви щодо нас як організаторів цієї благодійної і благородної акції, НЕшанований Сергій Анатолійович Палкін, яка показує справжнє ваше обличчя і в черговий раз принижує гідність ГЕРОЇВ, які власними життями захищають територіальну цілісність України, коли дехто в цей час заробляє мільйони по обидві сторони барикад, заявляємо наступне: «Якщо клуб «Шахтар» офіційно не принесе вибачення діткам учасників бойових дій, їхнім батькам і нашій Федерації футболу учасників АТО, як організаторам благодійної акції «Мій тато – герой!», ми будемо звертатися до всіх наших побратимів учасників АТО по всій Україні та ультрас всіх українських клубів, засудити поведінку клуба «Шахтар» та бойкотувати всі матчі ФК «Шахтар», - говориться в заяві Федерації футболу учасників АТО.

Читайте також: «Шахтар» погрожував не вийти на матч проти «Олімпіка», якщо хтось одягне футболки в підтримку воїнів АТО

Нагадаємо, Федерація футболу учасників АТО і організація «Українці-разом» вже кілька турів УПЛ проводять цю акцію. Команди виходять на поле з дітьми воїнів АТО і одягають футболки «Мій тато - герой». В акції вже взяли участь всі клуби, крім «Шахтаря».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-