"Шахтар" візьме участь в акції за участю дітей воїнів АТО 29 листопада - Палкін

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін прокоментував тему з резонансною історією навколо минулого матчу з "Олімпіком" -  про нібито відмову клубу брати участь в акції на підтримку АТО.

"Ми достеменно знаємо, хто організатор цього заходу. Достеменно знаємо, що сьогодні деякі люди хочуть відвести нас від головної теми останнього часу - теми Маріуполя. Ось і організовуються такі заходи, щоб зганьбити наше ім'я. Найсумніше в тому, що люди не зупиняються ні перед чим і готові прикриватися дітьми, аби досягти своєї мети.

У четвер отримали лист від ФФУ, цей лист був надісланий ФК "Шахтар", "Десні", "Ворсклі", ФК "Львів" - про те, що на матчі Кубка України буде проводитися акція за участю дітей воїнів АТО. Ми відразу відповіли, що візьмемо участь в цій акції. Підтримали цей почин. Все нормально, в нормальних рамках, зрозумілих. Ми готові оперувати тільки в офіційних заходах", - цитує Палкіна footballua.tv

Нагадаємо, що в середу, 29 листопада, пройде офіційна акція від Федерації футболу України за участю дітей АТО, в якій "Шахтар" візьме участь.

Читайте також: «Шахтар» погрожував не вийти на матч проти «Олімпіка», якщо хтось одягне футболки в підтримку воїнів АТО

Раніше повідомлялося, що Федерація футболу учасників АТО і організація "Українці-разом" вже кілька турів УПЛ проводять акцію на підтримку учасників АТО. Команди виходять на поле з дітьми воїнів АТО і одягають футболки "Мій тато – герой". В акції вже взяли участь всі клуби, крім "Шахтаря".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-